hey egg... sorry I haven't logged in for a bit... been doing the last-minute print tango with client :)
Yea I was born in Bucharest... and been back quite a bit. Most of my family is in Romania so I consider myself both Romanian and Canadian... For example... during world cup, I'm 100% Romanian.... during hockey playoffs, I'm 100% Canadian :P I never felt any pressure choose between to the two so I don't ever travel down that path.
Aim At Heart, merita! Eu am venit pe site sa ma familiarizez cu Illustrator. Eu, de fapt, in realitate fac designs pt proiecte cu multe pagini, gen catalog (deci de zi cu zi folosesc InDesign si Photoshop). Nu prea ma consider experta cu logos asa ca aici nu vin sa castig, dar mai mult sa invat de la designeri mult mai versati in axa asta de design, ca Florian.
Totusi, ma bucur sa vad ca sunt atatia romani talentati. Am fost in RO in Octombrie anul trecut si vezi niste aratari in marketing/advertising de parca ai zice ca-s facute in Word. Nu stiu daca exista agentii de marketing/advertising in Bucuresti... probabil ca da... dar m-as astepta la niste lucrari mai interesante din partea romanilor. Imi imaginez ca ori nu platesc un designer calumea ori nu platesc un printer calumea... nici nu stiu ce sa cred de industria noastra din RO. As aprecia o parere sau o sugestie despre ce se intampla acolo cu designeri si clienti...